Wie zijn wij?

Autisme Thuis is opgericht door twee vrienden, Daniël Koper en Jeroen Lemm. In de jaren 90 hebben ze elkaar op de sportacademie CIOS ontmoet.
Jeroen is daarna fysiotherapie gaan studeren en heeft vervolgens elf jaar lang twee fysiopraktijken en een fitnesscentrum gehad. Waarbij hij mensen van jong tot oud heeft begeleid naar een betere gezondheid. Bij Autisme Thuis heeft hij zich gespecialiseerd tot lichaamsgericht begeleider.

Daniël heeft na zijn CIOS de zorg-hulpverlening doorlopen. Hij heeft jarenlang gewerkt in de Autisme ondersteuning, zowel op het begeleiden van cliënten, als het coördineren van teams. Als manager is hij betrokken geweest bij het opzetten van diverse woonprojecten. Uiteindelijk werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In 2019 hebben Jeroen en Daniël de krachten gebundeld en hebben samen Autisme Thuis opgericht. Fleur Baars is sinds de oprichting van Autisme Thuis werkzaam bij de organisatie en is met haar ervaring en kennis op autisme een belangrijke schakel voor het behoud en verbeteren van de kwaliteit van de begeleiding.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het beleid en vormt ze samen met Daniel en Jeroen een mooie driehoek die het management vormt.

Sindsdien heeft de organisatie en het team een mooie groei doorgemaakt en is Autisme Thuis met zijn specialistische kennis op autisme niet meer weg te denken in de regio Zuid Kennemerland en IJmond.

Samen met het team maken ze zich hard voor een volwaardig en zo zelfstandig mogelijk leven waarin men kan participeren in de maatschappij. Zie voor meer informatie onze werkwijze.

Autisme begeleiding aan huis in Haarlem en omstreken

Ons team

Daniël

Jeroen

Fleur

Robert

Sofie

Laurens

Petra

Robert

Sophia

Valentina

Caroline

Sylvia

Baldur

Raisa

Montoya

Sandra

Chantal

Rosa

Syl