Vacature – Persoonlijk Begeleider Autisme

Persoonlijk Begeleider Autisme gezocht

Wie zijn wij
Autisme Thuis is een organisatie die gespecialiseerde ambulante begeleiding biedt aan (jong) volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Het huidige team bestaat uit professionals die na jaren werkervaring binnen ASS veel kennis hebben. We streven ernaar een werksfeer te creëren waar elke collega zichzelf mag en durft te zijn. Voor ons is het belangrijk dat cliënten gehoord worden in hun wensen en mogelijkheden. De leefwereld van de cliënt staat centraal en wij ondersteunen daarbij op alle levensgebieden.

Wie zoeken wij
Wij zoeken iemand met werkervaring binnen het autisme in de rol als persoonlijk begeleider. Je hebt goede sociale vaardigheden en gesprekstechnieken ontwikkeld waarbij je in staat bent te luisteren naar de cliënt en de nodige acties in te zetten om passende ondersteuning te bieden. Daarnaast sta je sterk in je schoenen en ben jij daadkrachtig. Tijdens de begeleiding betrek je waar nodig het netwerk van de cliënt en heb je oog voor de processen binnen het systeem. Je maakt dit bespreekbaar en kijkt naar de mogelijkheden.

Je kan samenwerken en zorgen dat de ondersteuningstaken verdeeld worden in het team om de zorg af te stemmen. Ook weet jij hoe een begeleidingstraject er uit ziet en kan jij de bijbehorende taken uitvoeren.

Je bent in het bezit van een HBO zorg-gerelateerde opleiding.

Wat zijn de werkzaamheden
Als Persoonlijk Begeleider zorg je samen met de begeleiders ervoor dat cliënten de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Het is jouw taak deze ondersteuning in kaart te brengen, te verdelen binnen het team en te monitoren.

Je onderhoudt het contact met het netwerk van de cliënt en voert de taken uit die horen bij een goede dossiervorming en begeleidingstraject.

Wat bieden wij
Een contract volgens de GGZ CAO voor 32 – 36 uur per week. Gaarne alleen reageren mits je deze uren beschikbaar bent.

Nieuwsgierig?
Herken jij jezelf in wie wij zijn en spreekt deze functie je aan? Stuur je cv en motivatie naar info@autisme-thuis.nl.