Senior begeleider

Robert Kerkhoff

Ik ben Robert en ben in 1985 geboren in Wageningen. Ik woon samen met mijn vriendin en zoontje in Velserbroek. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om te wandelen of een rondje hard te lopen. Ook speel ik hockey of ga ik naar de sportschool. Sporten is voor mij een uitlaatklep en belangrijk voor de juiste balans tussen lichaam en geest.

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de zorg. Ik heb jaren lang gewerkt met mensen met een lichtverstandelijke beperking, vaak in combinatie met autisme en/of gedragsproblematiek. Ik heb eerst gewerkt bij een kleinschalige woonvoorziening en later op een groot woon- en dagcentrum in Amsterdam. Het thema autisme heeft mij altijd geboeid. Ik heb in de loop der jaren veel kennis vergaard en leer nog iedere dag bij.
Sinds oktober 2021 werk ik voor Autisme Thuis. Dat doe ik met veel plezier. Het is een hecht, fijn team waar de lijnen kort zijn. Ik vind het samenwerken belangrijk en heb een groot gevoel voor saamhorigheid.
In contact zijn met mensen, daar ligt mijn kracht. Ik ben iemand die graag de tijd neemt om te luisteren en niet oordeelt. In mijn benadering ben ik eerlijk en positief ingesteld. Ik stap de situatie in met een open blik. Dat alles op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect.

Ik vind het belangrijk dat jij je thuis gaat voelen bij ons. En dat je mag zijn wie je wilt zijn. Samen kunnen we hele mooie stappen zetten!