Persoonlijk Begeleider

Laurens Knoop

Ik ben Laurens Knoop, en ik woon sinds een paar jaar met veel plezier in het mooie Haarlem.

In 2014 heb ik mijn SPH in Breda afgerond.

Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest op verschillende dagbehandelingen/dagbestedingen voor revalidatie en (jong) dementerenden. Samen werken aan het vertrouwen en het bieden van veiligheid, om het zelfvertrouwen van deze mensen te kunnen vergroten. Dit zelfvertrouwen helpt om van alles mogelijk te maken en zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen doen in het dagelijks leven. Ik heb dit altijd als dankbaar werk ervaren.

Hierna ben ik overgestapt naar zowel een logeeropvang voor jongeren alsmede gehandicaptenzorg. Ook hier realiseerde ik mij dat vertrouwen en veiligheid het vertrekpunt is van iedere begeleidingstraject. Ik werd hier ook erg enthousiast van en moedigde graag mensen aan om hun persoonlijke doelen te halen. Het behalen van een persoonlijk doel geeft blijdschap, trots en zelfvertrouwen.

Na veel ervaring op te hebben gedaan met groepswerk, wilde ik mij graag verder verdiepen in het individueel begeleiden van mensen. En zo ben ik bij ‘Autisme Thuis’ terecht gekomen, met leuke en enthousiaste collega’s waar ik weer veel van kan leren.

Ieder begeleidingstraject is natuurlijk heel persoonlijk. Zo maak ik ook het contact zo persoonlijk mogelijk, waarbij vertrouwen en veiligheid een belangrijke basis zijn. In mijn begeleiding ben ik transparant, toegankelijk en respectvol, met het vergroten van kwaliteit van leven als doel.

Ik ben benieuwd naar jouw eigen ideeën, en werk graag samen met je om jouw plannen en doelen in een begeleidingstraject helder te krijgen en deze zo goed als mogelijk te realiseren.