Jeroen Lemm Autisme Specialist Haarlem en omstreken

Mede eigenaar / levensloop begeleider

Jeroen Lemm

Ik ben Jeroen en in 1980 geboren in Amsterdam. Sport, Gezondheid en het trainen van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben getrouwd en heb een zoontje die in 2019 geboren is. In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van sporten als tennis, golf en lopen met mijn hond. Een potje schaken of een voetbalwedstrijd kijken doe ik ook graag.
Al 23 jaar is het begeleiden en trainen/coachen van mensen mijn passie. Zowel individueel als op groepsniveau.
Voor mij is het iedere keer weer een uitdaging om een nieuw begeleidingstraject in te gaan. Ieder mens heeft een andere aanpak nodig en het is zeer uitdagend om de doelen die je samen opstelt na te streven. Dit geeft mij iedere keer weer veel voldoening.

Een goede klik is voor mij het belangrijkste om een begeleidingstraject te starten. Van daaruit gaan we goed naar de hulpvraag kijken. De coaching hiervan probeer ik vanuit de leefwereld van de persoon met autisme te doen en de aandacht zal levensbreed zijn.

Door mijn verleden in de sport en gezondheidszorg als trainer/fysiotherapeut/lifestyle coach geloof ik dat sport en bewegen een positieve bijdrage kan leveren aan de geestelijke gezondheid en dat dit ook een onderdeel van de coaching kan zijn om bepaalde doelen te bereiken.