Daniël Koper Autisme Specialist Haarlem en omstreken

Mede eigenaar / levensloop begeleider

Daniël Koper

Ik ben Daniel Koper, geboren en getogen (1974) in Haarlem. Getrouwd en vader van een zoontje (2020) en een dochter (2014). Ik ben opgegroeid op het water en zeilen is nog steeds mijn passie. Verder ben ik een hardloper en kook ik graag. Naast het runnen van deze organisatie haal ik heel veel voldoening uit het werken met cliënten.

Mijn ambitie is om de ondersteuning voortdurend te verbeteren.Nieuwe inzichten over autisme wil ik graag met andere professionals delen.
Jarenlange ervaring geeft niet altijd garantie tot succes. Autisme ondersteuning staat in mijn optiek juist aan het begin van iets nieuws. Iets waar we met elkaar meer zichtbaarheid aan kunnen geven.

Niet alleen de kennis van de professional maar ook juist de persoon met Autisme centraal zetten. Als ik één ding wel heb geleerd in al die jaren is het de volwaardigheid aan iemand geven en ook erkenning.

Deelgenoot zijn in iemands ontwikkeling spiegelt tevens je eigen handelen en uiteindelijk nieuwe inzichten. De ervaringsdeskundigheid is daarnaast ook een belangrijk facet in ons werk. Het spiegelt de leefwereld van de wereld van Autisme. Ik vind het daarnaast ook belangrijk om de continuïteit in een organisatie te behouden. Een team wat meegroeit in je bedrijf en die je faciliteert in kennis en opleiding.

Want is levens brede ondersteuning dan ook niet gekoppeld aan mensen die er dan ook langer voor je zijn. Dat is als organisatie dan al een doel op zich. Voor mij dan ook een belangrijke visie als ondersteuner om dit te realiseren. En dit doen we met elkaar!