autisme thuis logo

Baldur van Dongen

Hoi! Mijn naam is Baldur van Dongen. Ik woon in Haarlem en ben vader van een gezin met drie tieners. Mensen die me kennen weten dat ik houd van wandelen, koken, zingen en praktisch bezig zijn. En van mensen ontmoeten, in hun eigenheid. Ik ben rustig van aard en houd wel van een geintje.
Tijdens mijn werk als coach/ begeleider gaat mijn aandacht in eerste instantie uit naar het belang dat ieder het gevoel heeft zichzelf te kunnen zijn.

Iedereen heeft een talent. Waar ik blij van word is samenwerken op een manier waarbij ieders talent centraal staat…datgene waar je blij van wordt of energie van krijgt.

Autisme heeft altijd al onderdeel uitgemaakt van mijn dagelijks leven. Gaande weg ben ik de denkwijze van mensen met een ASS beter gaan begrijpen en is mijn respect en waardering gegroeid. Met eigenschappen als:
Directheid, sensitiviteit, trouw en oog voor detail.

Waar ik graag oog voor heb in mijn werk is begrip, structuur, eenvoud, humor en fouten mogen maken. Anders gezegd: Leren van elkaar vind ik een mooi uitgangspunt.

Werken in het Autisme-Thuis team is voor mij een leuke nieuwe uitdaging, na 14 jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag te zijn geweest in het bedrijfsleven met massages en coaching.

Mijn achtergrond als coach: (TA) transactionele analyse, (ACT) acceptence and commitment therapie.