Referenties

Referentie Daniel Koper

Daniel staat voor continuïteit, veiligheid en deskundigheid. Hij is een aanpakker en doorzetter met inzicht in wat er moet gebeuren. Een voorbeeld voor de hulpverlening. Daniel is positief ingesteld, optimistisch en consequent in zijn handelen. Het is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij heeft oog voor de mens in zijn geheel en hij staat klaar voor zijn collega’s.
Daniel heeft een groot netwerk en maakt contact met de juiste mensen om zijn werk optimaal te kunnen doen.
Hij kan trots zijn op zijn onderneming, iets wat dicht bij zijn kern ligt van waar hij goed in is.

Willemijn Nispel(gedragsdeskundige)

Referentie Fleur Baars

Fleur en ik hebben een lange tijd samen gewerkt. Ik heb mijn werktijd met Fleur altijd als positief ervaren. Ze is erg gedreven en een trouwe medewerker. Verder is Fleur iemand met veel kennis, zij laat een professionele houding zien. Wat een extra pluspunt is, is dat Fleur bereid/in staat is om te reflecteren op zichzelf, zij staat er altijd voor open om zichzelf verder te ontwikkelen. Wat maakt dat ze ook cliënten goed kan ondersteunen in hun ontwikkeling.
Ik vind Fleur dan ook een aanwinst binnen een organisatie, en ik weet zeker dat zij een waardevolle toevoeging is.

Roos Stoker (Psycholoog en autisme specialist)

Referentie Fleur Baars

Zelden afwezig, heel gemotiveerd en immer positief. Toen anderen het lieten afweten hield zij in haar eentje de boel draaiende. Tijdsindeling en verschillende dingen tegelijkertijd doen zijn voor haar een peulenschil. Al vanaf het begin hadden we een klik, zodoende werd zij mijn persoonlijk begeleider. Dankzij haar is het op mezelf gaan (beschermd) wonen uiteindelijk gelukt. Het begin viel me erg zwaar, maar zij was er voor me. Ze deed steevast haar best om mij zo goed mogelijk te begrijpen, hetgeen beslist niet meeviel zo nu en dan volgens mij. In tweeënhalf jaar hebben we van alles samen meegemaakt, van leuke zaken als samen lunchen, darten en winkelen tot minder leuke zaken als behandelplannen, administratie en het huishouden. Edoch viel met een gezellig muziekje erbij zélfs dat nog wel mee eigenlijk. Onenigheid was er niet vaak, en als het er wel was werd het al gauw de wereld uit geholpen. Ze was erbij toen ik door een magisch toeval de liefde van mijn leven tegenkwam en ze was erbij in de onverwachte meest verdrietige periode van mijn leven. Ik had zelf allang opgegeven, maar zij hield wél vol en uiteindelijk kwam alles nog net op tijd weer goed. En hoe kan ik het vergeten, onze eindeloze gesprekken over werkelijk van alles en nog wat. Telkens met wederzijdse openheid en bovenal de nodige humor. Onze band samen werd er een van grote betekenis en ik ben haar zeer dankbaar, voor alles wat we samen hebben kunnen doen en haar trouwe steun!

Anonieme cliënt

Referentie Daniel Koper

Daniël is iemand die houdt van aanpakken. Hij kan goed aanvoelen waar problemen zitten. Geeft je goed advies over dingen, zodat je verder kan als je ergens mee zit. Tevens kan je met hem veel kanten op. Het is een begeleider met het hart op de juiste plaats. Hij zal je op alle fronten ondersteunen waar nodig is.

Anonieme cliënt

Referentie Jeroen Lemm

Ik ben een paar maanden geleden bij Autisme Thuis terecht gekomen.
Het was een lange zoektocht om de hulp te krijgen die voor mij nodig was.
De afgelopen 10 jaar heb ik regelmatig hulp gehad van O.A psychologen, jobcoaches en bedrijfsartsen, maar niks heeft mij tot nu toe verder geholpen. Ik kom nu voor het eerst in aanraking met levensloopbegeleiding (zoals ze dit bij AutismeThuis noemen) en ik voel me hier tot nu toe erg goed bij. De begeleiding is veel intensiever dan ik gewend was. Ik moest er even aan wennen om Jeroen zo intensief toe te laten in mijn (privé) leven, maar ik heb er nu veel steun aan. Hij geeft mij inzicht en ik onderneem dingen die ik eerder niet deed of durfden. Jeroen geeft mij vertrouwen en helpt mij ook met het krijgen van een betere gezondheid.

Anonieme cliënt

Referentie Daniel Koper

Ik heb zorg bij Daniel koper gehad. Ik heb hem als zeer professioneel en prettig ervaren. Altijd een luisterend oor en goede adviezen. Ook zijn positiviteit heeft mij vaak geholpen als ik het even niet zag zitten. Mede dankzij zijn hulp heb ik mijn leven weer op de rit gekregen.
Dank dat je altijd voor mij klaar stond, soms ook op onverwachte momenten als ik het even nodig had.

Anonieme cliënt